Uitgaan

Expositie Jia Bei Le in Kunstkade Leeuwarden

LEEUWARDEN, oktober 2015 – Jia Bei Le, geboren en getogen Chinese maar sinds 1988 woonachtig in Nederland, is afgestudeerd als Master aan de Foudgumse school. Zij exposeert momenteel met eigen werk in Kunstkade. Kleurrijke en levendige schilderijen in olieverf en pastel, waarin zij met haar dynamische schilderstijl een sfeerrijke gloed legt om dagelijkse taferelen, portretten en landschappen.


– ingezonden –

Jia Bei over haar schilderstijl: "In de loop der jaren is mijn schilderstijl veranderd van vrij precies naar een wat lossere hand. Door beweging en sfeer probeer ik ruimte en diepte in een schilderij te vinden en meer spanning in een schilderij op te roepen. Momenteel schilder ik veel mensen in hun omgeving die in beweging zijn, speel met de voorstellingen en bepaal zelf wat ik spannend vind aan een compositie. Zo ontstaat er een dynamisch werk.""

Naast schilderopdrachten geeft Jia Bei Le schilderlessen en workshops aan volwassenen en kinderen in haar eigen atelier.

Meer informatie vindt u op www.jiabeile.nl of www.kunstkade.nl.

De expositie is te bezichtigen vanaf 30 september tot 4 november op werkdagen van 11.00 – 16.00 uur.

2-10-2015 15:34 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Uitgaan

Meer Uitgaan