PSV viert honderdjarig bestaan met wedstrijd tegen Cambuur

Sport

PSV viert honderdjarig bestaan met wedstrijd tegen Cambuur

LEEUWARDEN, 26 augustus 2013 - Na de ‘nederlaag met aanknopingspunten’ tegen PEC Zwolle zoals hoofdtrainer Dwight Lodeweges het zo mooi verwoordde zijn de spelers en staf zich alweer volop aan het voorbereiden op de volgende wedstrijd. Aanstaande zaterdag is dan in het Philips Stadion het nog altijd ongeslagen PSV de tegenstander.


Afhalen Uitkaart en PSV – SC Cambuur


De Eindhovenaren zullen op scherp staan deze wedstrijd, want de club viert zaterdag haar 100-jarig jubileum. In de wedstrijden tegen Groningen en Zwolle heeft SC Cambuur echter bewezen het elke ploeg moeilijk te kunnen maken en onze mannen zullen er dan ook alles aan doen om het Eindhovens feestje te verstoren.


PSV – SC Cambuur
Zaterdag 31 augustus
Aftrap: 20:45 uur


Deze wedstrijd is een verplichte auto- of buscombi. Er is slechts ruimte voor maximaal 80 bezoekende personenauto's, dus vol=vol! De buscombi gaat alleen door bij voldoende belangstelling.


Prijzen


De prijs voor de autocombi bedraagt € 10,-. Wil je mee met de buscombi, dan betaal je als KvC-lid € 40,- (alleen op vertoon van de ledenpas). Niet-leden betalen € 42,50 voor de buscombi.


Inschrijven


De inschrijving voor deze uitwedstrijd loopt van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus 12:00 uur bij de administratie van het Cambuur Stadion. Inschrijven kan alleen op vertoon van een Uitkaart.
Voor iedereen die overdag niet kan organiseert de Kern van Cambuur woensdagavond 28 augustus van 18:30 tot 20:00 uur een extra verkoopavond in Supportershome t' Hertje. Ook hier is het bezit van een Uitkaart verplicht.


Vertrek


Het vertrek van de supporters die afreizen naar Eindhoven middels de autocombi staat gepland om 17:00 uur vanaf Supportershome ‘t Hertje. De Buscombi vertrekt om 17.15 uur vanaf het Cambuurplein.


Afhalen Uitkaart


Alle voor 20 juli aangevraagde Uitkaarten kunnen vanaf vandaag worden afgehaald bij de administratie van het Cambuur Stadion. Ook supporters die al een ‘oude’ geplastificeerde Uitkaart hebben kunnen hun nieuwe pas hier ophalen. Neem wel graag je oude Uitkaart mee.

 

Tekst: SC Cambuur

26-8-2013 16:33 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport