Gratis proeftraining bij voetbalschool ´Word baas over de bal´!

Sport

Gratis proeftraining bij voetbalschool ´Word baas over de bal´!

LEEUWARDEN, 26 augustus 2013 - De samenwerking tussen sc Leovardia en voetbalschool Word baas over de bal gaat binnenkort van start. In het kader hiervan organiseert de voetbalschool 'Word baas over de bal' op vrijdagmiddag 6 september om 16:00 uur 2013 een gratis proeftraining op de accommodatie van vv Leeuwarden. Jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar krijgen onder leiding van Harvey Bischop een gevarieerde en leerzame techniektraining. De training begint om 16:00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er voor iedere deelnemer drinken en fruit.


De voetbalschool is een initiatief van Harvey Bischop. De oud- speler van Cambuur en nu uitkomend voor Harkemase Boys is het afgelopen seizoen in Leeuwarden gestart met de voetbalschool. De voetbalschool biedt per kalenderjaar 24 trainingen aan.

Voetbalschool 'Word baas over de bal' wil de jeugd beter laten voetballen en besteedt daarom veel aandacht aan de visie en de daaruit voortkomende oefenstof van Wiel Coerver. Hierdoor werken de kinderen heel gericht aan de techniek en zal het vertrouwen en plezier in de voetbalsport toenemen. Er wordt veel getraind op dribbelen, drijven, passeer- en schijnbewegingen, maar ook passen en trappen komt veelvuldig aan bod.

Voor het aanmelden voor de gratis proeftraining of voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.wordbaasoverdebal.nl of bellen op telefoonnummer 06-19 90 37 05

Hopelijk tot ziens bij de prachtige nieuwe voetbalvereniging sc Leovardia!

26-8-2013 09:22 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport