Oostenrijker Stefan Savic draait proef bij SC Cambuur

Sport

Oostenrijker Stefan Savic draait proef bij SC Cambuur

LEEUWARDEN, 22 augustus 2013 - De Oostenrijkse vleugelaanvaller Stefan Savic (19) is de komende twee dagen op proef bij SC Cambuur. Hij krijgt de kans om de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten.


SC Cambuur gesteund door 150 supporters in Zwolle


SC Cambuur zal aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (aftrap 20:45 uur) gesteund worden door 3 volle bussen met (uit)supporters! Dit betekent dat er ongeveer 150 supporters de reis naar Zwolle zullen maken om de winnaar van de (stads)derby van het Noorden te steunen.


SC Cambuur treft zaterdag met PEC Zwolle een ploeg in vorm. De Zwollenaren zijn het seizoen uitstekend begonnen met overwinningen op respectievelijk Feyenoord, Heracles Almelo en NEC, en is daarmee samen met PSV de enige club die nog ongeslagen is dit Eredivisieseizoen. Met het veelbelovende voetbal en dito resultaat in de (stads)derby tegen FC Groningen zal het vertrouwen aan Cambuur-zijde ook groot zijn, en het kan dan ook haast niet anders dan weer een zeer spraakmakende avond worden.


Alvast veel plezier!

22-8-2013 17:03 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport