Wedstrijd van Cambuur tegen Zwolle is een weerzien voor directeuren

Sport

Wedstrijd van Cambuur tegen Zwolle is een weerzien voor directeuren

LEEUWARDEN, 20 augustus 2013 - SC Cambuur speelt zaterdag tegen PEC Zwolle. Na drie overwinningen op Feyenoord (2-1), Heracles Almelo (1-3) en N.E.C. (1-5) staat PEC Zwolle op een gedeelde eerste plaats in de Eredivisie.


Zaterdag speelt het team van Ron Jans tegen SC Cambuur. De Friezen kennen met vier punten uit drie wedstrijden een prima start van de competitie. Afgelopen weekend werd er in eigen huis met 4-1 gewonnen van FC Groningen. SC Cambuur wordt getraind door voormalig Zwolle-trainer Dwight Lodeweges en heeft in de vorm van Erik Bakker ook een oud Zwolle-speler in de selectie. Verder waren de Leeuwarder directeuren Gerald van den Belt en Ard de Graaf in het verleden ook actief bij Zwolle.

 

PEC Zwolle - SC Cambuur
Zaterdag 24 augustus
Aftrap: 20:45 uur


Inschrijven voor de verplichte buscombi naar Zwolle kan alleen bij de administratie van het Cambuur Stadion en een uitkaart is ook bij deze wedstrijd verplicht. Heb je al wel een uitkaart aangevraagd, maar deze nog niet ontvangen, neem dan je legitimatie mee.


De inschrijving sluit op donderdag 22 augustus om 15:00 uur en de kosten bedragen € 30,- voor leden van de Kern van Cambuur en € 32,50 voor niet leden.


De kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels al in volle gang en de eerste bus naar Zwolle zit al vol! Zorg dus dat je er bij bent!

 

+++

 

Plannen voor nieuw Cambuur-stadion: 'Met incidenteel Europees voetbal'

 

SC Cambuur-Leeuwarden gaat nog deze maand 'grootse plannen' presenteren voor een nieuw stadion in Leeuwarden, zo meldt De Telegraaf. De nieuwe thuishaven van de Friese promovendus moet bij het WTC-park in de Friese hoofdstad komen.

Het besef groeit dat in de lijn van de ambities van Cambuur snel spijkers met koppen moeten worden geslagen. "Dan zijn wij een blijvertje, met misschien incidenteel Europees voetbal", stelt algemeen directeur Gerald van den Belt. "Zoiets kan snel gaan met meer inkomsten en gerichte versterkingen erbij."


Mocht het stadion er niet komen, dan verwacht Van den Belt dat Cambuur 'binnen twee of drie jaar' weer uit de Eredivisie verdwijnt. Het huidige stadion van Cambuur dateert uit 1936 en heeft in alle opzichten zijn plafond bereikt. Bron: voetbalzone.nl

 

20-8-2013 10:30 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport