Michael de Leeuw van FC Groningen: ‘Niet blij met doelpunt tegen Cambuur’

Sport

Michael de Leeuw van FC Groningen: ‘Niet blij met doelpunt tegen Cambuur’

LEEUWARDEN, 19 augustus 2013 - De Groninger doelman Marco Bizot kreeg vier ballen om zijn oren in Leeuwarden en concludeerde dat zijn ploeg achter de feiten aanliep. Invaller Michael de Leeuw van FC Groningen baalde van de nederlaag en was niet blij met zijn treffer.


(tekst: FC Groningen) 

Marco Bizot: “We hadden gehoopt op winst, zeker na die twee overwinningen. En verlies je zo, dat is echt beroerd. Het ontbrak ons aan scherpte, inzet, duelkracht. We werden op alle fronten afgetroefd. Dat resulteerde bij hun in kansen en goals. En dan loop je achter de feiten aan.”


“In alles liep het niet goed. Dan zie je ook dat we niet goed staan. Ik probeerde in mijn positie de verdediging wel zo goed mogelijk neer te zetten. De verdediging moet dan het middenveld neer zetten en de middenvelders weer de aanvallers. Zo werkt dat.”


Michael de Leeuw: “Nee, ik ben niet blij omdat ik als invaller een doelpunt heb gemaakt. Het maakt niet uit of je met 1-0 of 4-1 verliest. We zijn een team dus ik baal net zo hard van deze nederlaag. Ik ben een sportman dus ik wil altijd winnen.”


“Op het moment dat ik inviel, wist ik dat we snel een goal moesten maken. Ik wilde het team op sleeptouw nemen. Bij 2-0 was de wedstrijd nog niet gespeeld. Maar helaas maakten zij vlak voor rust de 3-0.”


“Na de 3-1 zat het er eerder in dat wij de 3-2 zouden maken dan zijn de 4-1. Ik kreeg nog een goede kopkans. Als die erin was gegaan, dan waren we hier minimaal met een punt weggegaan.”

19-8-2013 08:34 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport