SC Cambuur verslaat Jong FC Groningen, Swinkels naar Willem II

Sport

SC Cambuur verslaat Jong FC Groningen, Swinkels naar Willem II

LEEUWARDEN, 13 augugstus 2013 - In een leuke, open wedstrijd heeft het combi-elftal van SC Cambuur gisteravond Jong FC Groningen verslagen. Er waren veel kansen over en weer. Het publiek – de opkomst was alleszins meer dan redelijk – vermaakte zich dan ook prima.


Voor de rust was de thuisclub de sterkere ploeg, na de rust was Groningen een half uur beter, maar nam Cambuur daarna het heft weer in handen. Besluiteloosheid – 'skiet nou togges, jonge' was een veel gehoorde opmerking op de tribune – lag eraan ten grondslag dat slechts één poging doeltreffend was. Binnen de minuut werd het 1-0 door een doelpunt van de heel aardig spelende Jeremy de Graaf.


SC Cambuur: Zeinstra, De Vries, Broekhof, Dijkstra, Pereira; Brands, Schokker, Van Moorsel; Feldballe, Christovao en De Graaf. Feldballe in de 75- ste minut een Christovao in de 67-ste minuut werden vervangen door Steffen Kempe en Henny Bouis van VV Bergum, de ploeg van Jan Bruin. Alfons Arts maakte deel uit van de technische staf van Jong FC Groningen.

 

Ruud Swinkels en SC Cambuur per direct uit elkaar

Ruud Swinkels en SC Cambuur zijn per direct uit elkaar. Het contract van de 26-jarige doelman is vandaag ontbonden en hij mag uitkijken naar een nieuwe club.


Swinkels (26) kwam afgelopen zomer over van PSV, waar hij achter Boy Waterman en Przemyslaw Tyton derde keeper was. Daarvoor verdedigde hij drie seizoenen lang het doel van FC Eindhoven.

13-8-2013 10:51 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Sport

Meer Sport