Leeuwarder nieuws

´Pedamaar´ is het beste pokerteam van Leeuwarden

LEEUWARDEN, 2015 - Zaterdag 26 september speelden in café Cambuur 15 teams met 59 deelnemers om de titel ‘Beste pokerteam van Leeuwarden’. Die eer was uiteindelijk weggelegd voor ‘Pedamaar’. Met 48 punten uit 3 ronden lieten zij de concurrentie ver achter zich, en zien we hen terug in de semi finales in december.


– ingezonden –

Rond 19.00 uur werd het startsein gegeven voor een eerste van in totaal drie ronden waarin drie plekken voor de semi finales waren te verdienen. Rond 01.00 uur was het ‘Pedamaar’ met Arnold Westerhof, Martin Westerhof, Daniel Schmidt, en Peter IIsselmuiden, dat het best presteerde, en met een geweldige 48 punten de andere teams ver achter zich liet.

Naast ‘Pedamaar’ kwalificeren ook ‘058 Pokerloungeteam’ en ‘Bananaramas’ zich voor de semi finales. Zij maken kans om op 9 januari in Hotel de Heerlijckheijd in Ermelo de eerste Nederlands Kampioen Teampoker te worden. Initiatiefnemer van het NTKP Mathijs Jonkers spreekt van een geslaagd evenement. “Fantastisch dat Leeuwarden tijdens dit kampioenschap weer vertegenwoordigd was. De winnaar van het afgelopen Nederlands Amateur Kampioenschap, Tobias van der Meer, kwam natuurlijk al uit Leeuwarden. Het zou wat zijn als de Team kampioenen ook uit Leeuwarden kwamen”.


2-10-2015 15:26 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws