Leeuwarder nieuws

Bestel oliebollen bij Scoutinggroep Schout Bij Nacht Doorman Leeuwarden

LEEUWARDEN, december 2011 - De afgelopen jaren zijn de oliebollen van de scoutinggroep uit Leeuwarden steeds populairder geworden. Afgelopen jaar kwamen de bestellingen zelfs van bedrijven buiten Leeuwarden tot aan de stad Groningen.


Ook dit jaar hebben verschillende instellingen en bedrijven zich al weer gemeld voor de overheerlijke oliebollen van de oliebollenbakker van de scoutinggroep: Janko Kuiper. Maar het zijn natuurlijk niet alleen bedrijven en instellingen die van deze overheerlijke oliebollen kunnen genieten..  iedereen kan ze bestellen.

 

Bestellingen vanaf 8 euro worden gratis in Leeuwarden bezorgd op 31 december of kunnen worden opgehaald bij het groepsgebouw op de Jeugdweg in Leeuwarden of bij snackbar 't Vliet in Leeuwarden tussen 11.00 en 17.00 uur.

 

Dit jaar is er door de groep geinvesteerd in extra oliebollenbakken waarin de oliebollen kunnen worden gebakken en zijn er ruim 10.000 flyers in Leeuwarden verspreid.

 

Bestellen kan via email, sms en telefoon. Alle informatie en prijzen zijn te vinden via de internetsite www.oliebollenbestellen.tk

 

Uiteraard komt de gehele opbrengst ten goede van scoutinggroep Schout Bij Nacht Doorman.

 

 

30-12-2011 12:21 1 reacties

Reacties (1)

goedenavond,

ik heb 2 grote oreste pardini pannen 65 ltr met 3 gietijzeren branders te koop .
staan op marktplaats maar misschien iets voor jullie.
vrgr Hans

Geplaatst door hans vossenberg op 7-12-2018 18:22
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Leeuwarder nieuws

Meer Leeuwarder nieuws